Study the Bible Course: Test 1 (For Lessons 1-4)



TEST Number 1

Bob Thiel, Editor-in-Chief

 Published 2015 by the Continuing Church of God

Preface: This course is highly based upon the personal correspondence course developed in 1954 that began under the direction of the late C. Paul Meredith in the old Radio Church of God. Various portions have been updated for the 21st century (though much of the original writing has been retained). It also has more scriptural references, as well as information and questions not in the original course. Unless otherwise noted, scriptural references are to the NKJV, copyright Thomas Nelson Publishing, used by permission. The KJV, sometimes referred to as the Authorized Version is also often used. Additionally, Catholic-approved translations such as the New Jerusalem Bible (NJB) are sometimes used as are other translations.

This examination is given to help you better understand your Bible.

You are now reading the QUESTIONS SECTION. It CONTAINS the INSTRUCTIONS and the QUESTIONS you will be asked. Note that there are 79 questions and that they are numbered consecutively 1, 2, 3 etc. Note also that there are four possible answers given under each question. These are labeled A, B, C, D. ONLY ONE of these four possible answers is considered to be the RIGHT one!—the other three are false unless stated otherwise.


You are to repeat this process for each of the questions asked. This comprises your test. (Generally speaking, the incorrect answers are false ideas which are taught and believed about the subject.)

Our objective is to give all who have determination to know God’s Word the opportunity to understand the true meaning of the Bible.

By the answers you give to our examination questions, you help show if you have the desire to learn and are doing your best. We are here to aid just such people and we are thrilled to do so.

The final judge as to whether you know your Bible and are living by it will be God Himself. He is the One you had better seek to please. It is He who is able to give you eternal life.

Your eagerness to study and to make the most of your opportunity is what really counts. The exact grade you might make is not too important to you or to us. Naturally, however, we expect a somewhat high percentage of correct answers from you.

Answer as many questions as you can without referring to the previous lessons you have studied. If you find any difficult questions, then refer to the lessons. We expect you to do so!

Notice that these questions are divided into four parts—corresponding to the four lessons. We advise you not to cover more than one lesson at a sitting. Take sufficient time to understand each question.

Here are two EXAMPLES TO SHOW YOU HOW to answer the questions:

Read the first question of this test. The right answer to select, of course, is “C.” Here is the second example:Notice question number 2 on the next page. The correct answer is “B.” That is all there is to it! It is very simple and fast.

The procedure is always the same. Now continue with question 3 in the same manner…

Why Study the Bible?

1. This course of Bible study begins with world’s present condition because
A. there is no other logical way to start a Bible study course.
B. prophecy is the only important subject to study.
C. this will help make the Bible more meaningful to your life, now.
D. human beings would never understand it any other way.

      2. What do great scientists say will have to be done to prevent world annihilation?
      A. The United Nations as such must be improved.
      B. A powerful and effective World Government must be set up.
      C. World Communism must be destroyed.
    D. Buddhism must rule.

3. What is the basic CAUSE of world wars and all human suffering?
A. The lusts of human nature.
B. People don’t realize it is necessary to make special preparations to meet calamities.
C. Dictators’ inability to settle disputes.
D. False political ideologies such as Communism and Fascism.

4. World suicide is possible for the first time now because ?
A. modern man has never had such destructive desires before.
B. multiple nations can now produce weapons of mass destruction, such as atomic and hydrogen bombs.
C. for the first time national leaders are seeking world dominion.
D. the churches are not guiding world affairs

5.  Why are symbols sometimes used in Revelation to picture the final world-shaking events?
A. Partially because at the time the Bible was written–the modern weapons God knew that humans would invent in our day.
B. To make it impossible for anyone to ever understand these prophecies.
C. So people could put their own human interpretations on these symbols.
D. So people could never really feel sure of exactly how these prophecies would work out.

6. Which of the following corresponds to the pattern of God’s 7,000 year plan?
A. The process of evolution.
B. The millennium.
C. The 7 day week.
D. The 7 last plagues.

  1. What is the “time of trouble” at the end of this age to be like?
    A. It will be a terrible but local disaster to fall on the Jews only.
    B. It is a time of literal, physical distress on all nations such as this world has never witnessed.
    C. It will be like a great many other world calamities of the past.
    D. It is really on a symbolical idea signifying the mental unrest and spiritual hunger of modern man.
  1. What does God say about the actions and decisions which seem right to great world leaders and to the people in general?
    A. They are the pathway to eternal life.
    B. They end in death.
    C. They have little real effect on the world because God has predestined all events.
    D. We are not to question what our leaders think or do, but just follow them and trust God.
  2. In what respect did the actions of men at the tower of Babel parallel conditions today?
    A. They were experimenting with hydrogen and cobalt bombs in order to preserve peace in the world.
    B. People were trying to keep their families together.
    C. Humans began to fear God and really obey His commands.
    D. Leaders were trying to make a great name for themselves and unite the world under human authority.

10. Genesis 11:6 proves that when human beings attempt to create one world, learn to speak one another’s languages and pool their combined wealth and scientific knowledge-
A. they might fail unless they cooperate with all the churches and religious sects and act upon their advice and moral principles.
B. they could ultimately achieve a utopia through a united world government.
C. nothing would be restrained from them and they will ultimately destroy themselves.
D.God would bless and guide their efforts, and their movements to create good will among men would culminate in establishing the Kingdom of God on earth.

11. What does God reveal about man’s knowledge of the way to peace?

A. Man does not know the way to peace.
B. Humankind is on the right track and just needs more time to find out.
C. Peace can only come through a union of the world’s churches.
D.The goal of improving economic conditions around the world will lead to peace.


12. What conditions did Paul prophesy for the end of this age before Christ returns?
A. Moral conduct would be improved through the world-wide efforts of the churches, but a real revival would be needed.
B. A time of true world revival and spiritual preparation for Jesus’ return.
C. A time of peace and happiness through the efforts of men—an outstanding example being the United Nations.
D. Men would be traitors, truce breakers, a covetous of the wealth of other people and nations.

13. Who alone can intervene and permanently stop all war?
A. A great human religious leader who acquires the backing of the nations and all the churches.
B. Jesus Christ, because he paid the full penalty for war—suffering and death.
C. The United Nations, backed decisively by all its member nations.
D. The World Council of Churches and the Catholic Church working together to bring real pressure on nation leaders everywhere.


Here’s Good News …

      14. Which one of the following four statements is false?
A.There are many modernists who scoff at the need for Christ to return to save the world from total destruction of human life.
B.Jesus has his witnesses declaring from house to house that he has already returned.
C. At Christ’s return the world will be as in the days of Noah—not suspecting that sudden destruction lies ahead.
D. There are ministers who preach the false doctrine that Christ might return any minute.

15. Within a century and a half after Christ, the wayward “paganized Christian” churches began to teach that Christ’s 2nd coming
A. was a Jewish fable and should be condemned as rank heresy.
B. must be believed if Christians are to be saved.
C. needed to be preached with more vigor to the Gentiles.
D. contain the world’s only lasting hope for world peace.

16. Nearly 2000 years ago Jesus Christ came
A. to establish a world-ruling kingdom only among the Jews in Palestine.
B. as a human philosopher.
C. as an idealist to reform the world through His churches.
D. as a messenger sent from heaven bearing a message about God’s government.

17. What information did the angel reveal to Mary before the birth of Jesus?
A. That Jesus would rule on David’s throne and establish the Kingdom of God on earth.
B. That Mary, herself, was immaculately conceived.
C. That the churches which her Son would found would reform this world.
D.That Jesus was not a Jew.

18. The gospel which Jesus preached is the good news
A. about the “Israel Message.”
B. that God is the Supreme Ruler and will soon intervene in world affairs to establish His government/kingdom on earth.
C. that the churches will reform the world.
D. that Christians go to heaven if they believe that Jesus is the Savior.

19.  Biblical “repentance” means
A. to believe in Jesus Christ. do penance.
C. to change your ways and to begin to do what God commands.
D. to follow your conscience.

20. History proves that the original inspired true Church of apostolic times believed
A. that Jesus would not return to this earth again.
B. that the Church is the Kingdom.
C. that the duty of Christians is to enforce Christianity on the world.
D. that Jesus would literally return to set up His Kingdom here on earth.

21.What will the earth be like when God’s Kingdom is established?
A. The Jews will control the world.
B. The earth will become desolate for a thousand years.
C. There will be peace, prosperity and happiness.
D. The world will be the same as we see it today.

22. What does the phrase “the Kingdom is at hand” mean?
A. That the Kingdom was being set up in the hearts of men.
B. That the Kingdom would be established in Palestine during the ministry of Christ.
C. That the time is “at hand” for us to repent so that we may qualify to enter the Kingdom.
D.That the Kingdom would be restored by the Apostles through the Church.

23. What one thing does God say He will always do before He intervenes in world affairs?
A. He will reveal His plans to His servants—the prophets—as a witness.
B.He will send plagues on the world.
C. He will try to convert the world.
D.He will inspire revival meetings in the churches.

24.Which one of the following four statements is false?
A. That the gospel was sent first to the Jews.
B. That Jesus came preaching the gospel of the Kingdom of God.
C. That Jesus began His ministry in Galilee.
D. That the Kingdom of God is a sentimental “feeling” in men’s minds.

25. Which one of the following four statement is false?
A. The gospel message includes the knowledge of God’s government and laws.
B. The gospel is only a message about the person of Jesus Christ.
C. The gospel includes the message about the territory and the subjects or citizens of the Kingdom of God.
D. The gospel makes plain who is to be the Supreme Ruler over the nations.

26. The gospel of the Kingdom of God
A. was not meant to be literally understood.
B. has always been preached by the popular churches.
C. was not meant to be preached except to the Jews.
D. was preached by the apostles and ministers of Jesus during apostolic days to both Jews and Gentiles.

27. According to the Bible
A.Christ will not return until after the millennium.
B. Jesus Christ will come again just before the millennium.
C. Jesus Christ came the second time as the Holy Spirit on the day of Pentecost—and hence has been here ever since.
D. Jesus came secretly in 1914 at the end of the world.

28. After the Jews in Rome rejected the gospel, what message did Paul continue to preach to the Gentiles?
A. A Pentecostal message about “tongues speaking” and the healing power of God.
B. Only a message about Christ as Savior.
C. The gospel of the Kingdom of God.
D. The teaching that Christians should attend the church of their choice on Sunday to observe the Lord’s Supper or mass.

29. Jesus prophesied that in the last days of this age
A. the gospel of the Kingdom of God would be preached in all the world for a witness.
B. the nations will be able to establish peace through a world organisation.
C. all the churches would unite in an “ecumenical movement” to form one true body of Christians as in apostolic days.
D. Russia would be converted.

30. The Bible warns that before the second coming of Christ,
A.that true Church leaders would take an active part in politics to bring peace to the nations.
B. that not enough people would be interested in revival meetings.
C. that the majority of people would turn to the true Jesus.
D. there would be an apostasy, a falling into error, among those who claimed to be part of the true church.

31. The last trumpet which is to be blown at the return of Jesus Christ
A. will be heard only by the saints, but not by the world.
B. will not be heard by the world.
C. is not the same as the seventh trumpet mentioned in Revelation.
D. is the same as the seventh trumpet mentioned in the book of Revelation.

32. Which one of the four statements is false?
A. At Christ’s return a tremendous noise will rend the air.
B. A secret rapture of the saints will occur before the visible return of Jesus.
C. The resurrection of the dead in Christ will occur at Christ’s second coming.
D. Armies will be gathered together to resist the authority of Christ at His return.

33. Those who really understand the prophecies
A. will be caught unprepared when the “Day of the Lord” begins.
B. will know the exact day and hour of Jesus’ return.
C. will know very near the time when God will intervene to strike the unsuspecting inhabitants of this earth.
D. will have been raptured away prior to “the Day of the Lord.”

34. The prophecies foretold that Jesus Christ will return
A. after a fixed sequence of events to save the world from annihilation.
B. secretly in 1914 and would be ruling among His enemies.
C. after the British Commonwealth and the United States are fully converted and become the Kingdom of God.
D. before the start of the Great Tribulation.

35. Christ commanded His followers of today
A. to spread the doctrine that Jews are mostly communists.
B. to influence politics so that the churches could dominate the nations.
C. to support the prohibition movement.
D. to preach the gospel of the Kingdom of God to all nations as a witness.

How Christ Will Stop World Suicide

36. The way to know what the nations around us will do in the times just ahead is to
A. listen to the news commentators’ ideas.
B. trace bible-named nations down through history to the present and then check what Bible prophecy says they will do.
C. heed what the leaders of the nations say they are going to do.
D. read all the pamphlets you can find on what the various religious denominations are going to do.

37. Satan is
A. temporary ruler of this earth by the permission of God.
B. of equal power with God.
C. a myth.
D. only our own carnal nature—not an actual being.

38. What will show that the return of Christ is very close?
A. world-wide peace because of world observance of Bible teachings.
B. The conquering of the world by Russia.
C. The triumph of American and British arms over a belligerent world.
D. The arising of ten kings/special rulers in Europe.

39. What will be the immediate purpose of Christ’s second coming?

A. To set up centers of relief for the aid of all who have been afflicted by climate and wars.
B. To rule the nations with a rod of iron and usher in the millennial kingdom.
C. To immediately establish new churches.
D. To establish a new league of nations.

40. How would Christ conquer the kings or dictators who come against Him?
A. By first taking a world-wide vote to determine the will of the people.
B. By gently persuading them that He would be a better ruler than they.
C. By smiting their armies with His angelic armies.
D. By peaceably showing the world leaders they are not following God’s way, and thus obtain their willing submission to Him.

41. The final “Day of the Lord” in prophecy is
A. a time God supernaturally intervenes in world affairs.
B. Sunday.
C. well understood by all churches.
D. Saturday

42. At the blowing of the 7th or great trump
A. Christ will return to heaven.
B. Jesus will return from heaven.
C. all fighting will immediately cease.
D. the nations at once surrender to Christ’s armies.

43. What does the Bible teach that the end-time descendants of Assyria, the Germanic peoples of central Europe, will do?
A. Establish the true religion and spread it around the earth.
B. Support the USA in a coming fight against Asian nations.
C. Be on the forefront of bringing in true world peace.
D. Destroy an ungodly/hypocritical nation.

44. People will ultimately begin to think more about religious matters because of
A. A lessening of war tension throughout the world.
B. Ecumenical preachers along with signs and lying wonders.
C. Increased prosperity giving them more leisure.
D. An increased teaching of the Bible in schools.

45. Which natural force is prophesied to occur in the Book of Revelation and cause humans to curse?
A. Wind.
B. Another flood, as in Noah’s day when people were wicked.
C. Scorching high heat from the sun.
D. Cold weather.

46. The 7 last plagues or vials/bowlswill punish
A. the United States only.
B. Russia only.
C. a union of nations in Europe only.
D. all the world.

47. Armageddon is
A. the place where the nations will gather to fight against Christ.
B. the place where the nations will fight Christ.
C. the place where Christ will establish His world rule.
D. the location where Britain and the United States will fight Russia.

48. In prophecy, the modern name for the area occupied by “Gog” and “Magog” is
A. Germany.
B. Asiatic Russia, Mongolia and China.
C. Africa.
D. Turkey.

49. The term “winepress,” associated with events in the “Day of the Lord,” has to do with
A. a pressing out of the juice of actual grapes.
B. a transformation of the saints to immortality.
C. a pressing out of the blood (destruction) of the evil people who come against Christ.
D. a judgment of the good people of the earth.

50. After Christ makes Jerusalem the capital of the world, many people will
A. go up to it and say “teach us of His ways.”
B. go up to it and say “we want no more of Your law.”
C. be prohibited from coming to it.
D. not be interested in going there.

51.In Revelation 17:12 the Bible describes?
A. Ten horns that are ten currently existing nations that will get together.
B. Ten horns that are ten kings who do not yet have a kingdom, but will somehow arise.
C. Ten horns that are ten languages rising in power.
D. Ten horns that are ten Arabic leaders rising in power.

52. We know the “Beast of the sea” is to be a great military leader because
A. the word “Beast” in the Bible always stands for a man of peace.
B. the Bible says “the Beast” is a great military leader of the Russians.
C. the Bible shows the world will marvel at his warring accomplishments.
D. we have read this in booklets put out by different non-religious groups.

53. As a result of Christ’s victory over the nations of the earth, their great military leader will
A. of his own accord repent and become a good citizen.
B. be shown the lake of fire and be told to repent.
C. repent reluctantly and be given another chance.
D. be cast into the lake of fire.

54. The time will come when great natural disturbances will
A. destroy only a few of the world’s remaining large buildings.
B. make most of this earth desolate.
C. have no effect on world commerce.
D. cause the inhabitants of the “great city”—“Babylon”—to learn at once to fear God and turn to Him.

55. The great world military leader will increase his power by
A. throwing his support strongly to the Godless Russian atheistic group.
B. keeping himself strictly free from religious entanglements.
C. lending support to all religious denominations whatever they might be.
D. associating himself with a great world “religious” leader.

56.  Russia will
A. be defeated by the United States with the aid of Great Britain soon, so will be in no shape to fight Christ.
B. never be defeated by Christ.
C. be among those to be defeated by Christ’s armies.
D. within two years cease to exist as a nation because of internal revolution.

57. What could be called World War III
A. will not happen as humans have learned the lessons of World War I and World War II.
B. will be a war between Iran, Russia, and Israel.
C. will be a war between the USA and Asia.
D. will begin with an attack by a German-led European power against the USA and/or UK.

58. The nation or group which Christ will establish as a model for the earth will be
A. the remnant of modern-day Israel.
B. the Jews only.
C. a Gentile nation.
D. Russia.


How to Study the Bible

59. Why do so many church denominations always have so many different, but supposedly Biblically correct answers to one Bible teaching?
A. Because they often rely more on tradition and not what the Bible actually teaches.
B. Because the Bible was written to be understood differently by different denominations.
C. Because some denominations have the power to change the teachings of the Bible.
D. Because the Bible gives several contradictory answers to the same question.

60. Which of the following do most people like best?
A. To be told the truth even though it hurts.
B. To be flattered.
C. To be criticized.
D. To admit their errors and weaknesses.

61. Which kind of book gives us the right answers to all the following questions?—how human beings originated? where humanity is going? how to live happily and successfully? and what the future holds for us?
A. Books written by various denominations.
B. Books on evolution and science.
C. “Success” books written by various authors.
D. The Bible.

62. All the scriptures in the Bible were written by
A. various early religious groups.
B. historians who were not religious.
C. men inspired by God.
D. Jews who wanted to gather together the primitive traditions of their people.

63. In their search to understand the meaning of the Bible, human beings have often
A. twisted and wrested God’s Word to include their own traditions.
B. always drunk the true meaning out of the scriptures.
C. accepted gladly all its doctrines.
D. never been cut by God’s Word—the Bible—because it is soothing and agreeable to them.

64. People can learn to really understand the Bible if they
A. accept what the religious leaders say.
B. study all the various kinds of religious literature they can find.
C. attend their different churches regularly.
D. turn from their way when they see the Bible says their way is wrong.

65. Which one statement in the following four statements is true?

A. God’s spiritual knowledge contained in the Bible cannot be understood simply through any of man’s five senses, but must be divinely revealed.
B. The Bible is well understood by most people.
C. If you just say you are going to repent, that is all that is necessary—then God will supernaturally open your eyes so you can understand the Bible!
D. All you need to do in order to really understand the Bible is to study hard.

66. Can one continue doing as he/she has in the past if he/she wishes to understand the Bible, or must he/she
A. begin to attend various meetings of religious denominations in order to gain a better grasp of “what they think is right”?
B. start to set a better attendance record at the church he/she has always attended in the past?
C. begin to contribute more liberally to the church into which he/she was born?
D. begin to live by the Bible principles which are proved to him/her?

67. Who has actually been responsible for the increased correct knowledge of the Bible?
A. God, who ordained that it would occur in these “latter days.”
B. Better worldly Bible scholars.
C. The public, whose interest in the Bible has been increasing.
D. Organized denominational Bible study groups.

68. It has been possible to better understand the Bible
A. ever since the development of the printing press.
B. in these last days of this age, just before Christ returns.
C. ever since missionaries have gone to far countries.
D. since various churches have been working more closely together and often exchanging ministers on Sundays.

69. How should you study?

A. Do it lazily at the end of a hard day’s work.
B. Take it easy, knowing Christ might not come tomorrow.
C. Let several days go by without studying, then try to do it all in one day.
D. With zeal.

70. Can a student understand the Bible by his/her own effort, or should he/she
A. become discouraged and quit—instead of waiting for forth coming lessons which would likely clear up the matter?
B. go to his/her former minister and ask him/her to explain the passage which is not grasped immediately?
C. ask God in prayer that He would divinely help him/her to understand the truth as he/she reads it?
D. obtain denominational religious material and try to work out the passage with the aid of it?

71. Why should you set a definite time apart each day for the study of your Bible?
A. So you can show yourself approved unto your neighbor.
B. So your habit can be consistent, so you will be rewarded according to your spiritual advancement at Christ’s coming.
C. So you can try to argue your former fellow church men out of their beliefs.
D. So you that you can go from “house to house” to spread your newly found knowledge.

72. Which one of the following four statements about the Bible is correct?
A. it reveals the definite, logical, overall plan of God for this earth and for its inhabitants.
B. It reveals itself as a book which has many good ideas, but does not point out any great purpose for man’s existence.
C. It is a book which is written with great literary style, but is valuable for nothing else.
D. It has an Old Testament and a New Testament—neither being related to the other.

73. How should one spend the time which he/she has set aside for religious purposes?
A. Use all for “philosophizing” on what the Bible says, and not look in the Bible to see what it actually says.
B. Use all for study.
C. Set aside a definite amount of time for each of three things—prayer, study, meditation.
D. Use all of it for prayer.

74. In studying the Bible, you should
A. study closely the reference that has been given, paying no attention at any time to the surrounding verses.
B. notice briefly the contents of the verses around the ones you are to study.
C. always only entire books of it.
D. read what some outside “authority” has to say on the section.

75. The easiest way to keep from forgetting the knowledge you have learned is to
A. read the Bible material at infrequent intervals.
B. frequently skim over the main points of it rapidly in a review and associated with recent knowledge you have learned.
C. review material at infrequent intervals by reading it out loud.
D. try to recall as much of it as you can thirty days after you heard it.

76. Important Bible principles will not be grasped fully unless you
A. make them agree with the doctrines of your (possibly) former denominations as they were taught to you as you grew up.
B. wait for several days after you have read the new material before thinking of it again.
C. study only small isolated sections of the Bible and think of each one separately as having no connection with any other part of the Bible.
D. make it a point to review mentally the latest Bible material you have learned and connect it with previously learned material of the like nature as soon as possible.

77. Important passages may be most easiest fixed in mind if they are
A. underlined so they can be easily reviewed.
B. always written down 20 times in succession.
C. repeated word for word ten times.
D. not thought of in relation to other passages which deal with similar material.

78. Which book, besides the Bible, will be of the most value to you in your study of the Bible?
A. A Bible commentary.
B. A Bible dictionary.
C. A concordance of the Bible.
D. A Bible atlas (for maps).

79. In what way can a Bible concordance aid you in understanding the Bible?
A. It will bring related material together and possibly also help enable you to find the Bible’s own explanation of its symbols.
B. It will give complete descriptions of cities and countries.
C. It will give a history of the different nations you find mentioned in the Bible.
D. It will give you detailed explanations of Bible verses.




Keep this question section.File it in your notebook at the end of the Lessons it covers. Review these questions now and then. Why? Because the review will give you the opportunity to impress the true answers more firmly upon your mind.


Also, a review of the three false answers given here for each question will aid you to realize more clearly some of the false ideas which you may have taken for granted. You will thereby grasp and retain the truth much better when it is presented to you.




1-C 10-C 19-C 28-C 37-A 46-D 55-D 64-D 73-C
2-B 11-A 20-D 29-A 38-D 47-A 56-C 65-A 74-B
3-A 12-D 21-C 30-D 39-B 48-B 57-D 66-D 75-B
4-B 13-B 22-C 31-D 40-C 49-C 58-A 67-A 76-D
5-A 14-B 23-A 32-B 41-A 50-A 59-A 68-B 77-A
6-C 15-A 24-D 33-C 42-B 51-B 60-B 69-D 78-C
7-B 16-D 25-B 34-A 43-D 52-C 61-D 70-C 79-A
8-B 17-A 26-D 35-D 44-B 53-D 62-C 71-B
9-D 18-B 27-B 36-B 45-C 54-B 63-A 72-A


Grade Yourself:


Simply count the number of questions you missed.

Your grade percentage will be next to that number below:


1-99 9-89 17-78
2-97 10-87 18-77
3-96 11-86 19-76
4-95 12-85 20-75
5-94 13-84 21-73
6-92 14-82 22-72
7-91 15-81 23-71
8-90 16-80 24-70


Posted in Bible Study Course
About CCOG
The Continuing Church of God, which attempts to represent the most faithful remnant of the Philadelphia (Revelation 3:7) portion of the Church of God, bases its beliefs on the Holy Bible. Read CCOG's statement of beliefs for more information.